Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poradíte HDMI kábel pre PS3?

Melvin

Otázka

Zdravím vás,

Rád by som sa poradil ohľadne kúpy vhodného HDMI kábla.

V niektorých článkoch sa rozdiely v kvalite vyzdvihujú, iné tvrdia, že netreba skočiť na finty výrobcov a nemá zmysel to preplácať.

Predavač v Datarte mi vravel, že hlavné body, prečo má zmysel ísť do kvalitného HDMI kábla sú obsah vo vysokom rozlíšení, hranie hier a 3D.

Tu vraj nemusí byť kábel, ktorý povedzme používate na sledovanie TV dostatočný.

Kedže by som chcel HDMI kábel vyslovene kvôli PS3, napadlo ma, že najlepšie bude, ak sa opýtam tu.

Bol mi doporučený Monster Cable s prenosovou rýchlosťou 10.2 Gbps za 40 Euro.

Čo by ste mi poradili vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Proboha hdmi kabel za 400 Kč? OK, pokud bude mít x metrů. Ale na propojení konzole a TV stačí támhle kolikrát metrovej nebo dvoumetrovej kabel. Max 100 - 200 Kč. Víc bych za to nedal.

Např. http://interlink.tsbohemia.cz/kabel-hdmi-a-hdmi-a-m-m-2m-zlac-kon-verze-hdmi-1-4-high-speed-ethernet_d123208.html

Úplně obyč. kabel tam mají asi za 80 Kč. A podle mne bude fungovat stejně dobře.

Upraveno uživatelem Smartmax
Odkaz ke komentáři

• 0

Samozřejmě,že je slovenský,takze v eurech :-) usoudil sem podle toho,že tazatel psal sloveskyn,takže proto slovenská alza.. kabel se dá sehnat i za míň,jak 80KČ, ale pozlacené konektory a značka zaručí u lepšího výstupního zařízení lepší kvalitu a déle vydrží už jen kvůli zpracování...

Odkaz ke komentáři

• 0

tohle je nekonecny tema, chytrymu cloveku dojde jak hdmi funguje a ze opravdu kabel za vic jak 500,- (a ano staci 1,8m za 120,- uplne v pohode...) je akorad tak pro blbce co radi nechavaj penize za reklamu a znackovy veci...

to je jak jednou bylo v poradu potraviny na pranyri. Tam bylo o energetickych napojich, v rozmezi od 8 korun za plechovku az po 40 a vic (zdravim red bull), na otazku v cem jsou ty drazsi lepsi, bylo odpovezeno, maji drahou reklamu :D

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři

• 0

Tak zrovna energetické nápoje se liší dost propastně v chuti. Dokonce dost lidí je pije jen kvůli chuti (modrý Rockstar za 22Kč u mě vede) a ne kvůli dodání energie, takže ty bych nedával příkladem, pomineme-li účinek. :) Jinak co se týče HDMI kabelů, tak tam se kromě kvality zpracování a délky liší ve verzi stadartu hdmi (např. 1.2,1.3,1.4), tím pádem datovou propustností a podporou maximálního rozlišení, 3D, ethernetu... Nicméně k PS3 bohatě postačí kabel za 80Kč.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jakou kvalitu? Je to digitální signál..tedy jedničky a nuly. Buď tam jsou nebo nejsou. Nic mezi tím. Co jsem postnul je normální slušnej kabel. Kabel za 400 je prostě zbytečnost.

Jo já nic neříkám, ale už mockrát jsem se setkal se zlomeným, rozvyklaným atd. kabelem za kilčo.To radši koupim lepší s "opletením" za 250 nebo 400Kč co mám doma já 2m a ohýbám ho jak chci už 2 roky a je pořád jako nový.S těma binárníma číslama máš pravdu, ale ve škole nás od jakživa učili, že pozlacené konektory lépe vedou, ikdyž to je asi blbost .. :D aspoň u digitálu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nebudu se hádat to nemá cenu, jen se snažím říct výhodu.A máš ho pořád na samém místě ne?Je to něco jako boty od vietnamců za 200Kč co se do měsíce prošlapou a roztrhají a adidasky co vydrží rok i dva.Toť vše ať si kupec vybere co chce, stejně do tématu nijak nereaguje tak kdo ví, jak sem chodí :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Nekolikrat jsem se setkal s tim ze i u tech bot to bylo obracenne a ten kabel uz nemam a ne opravdu jsem ho nemel porad na stejnem miste jednou jsem hral v detskem pokoji jednou v obyvaku, hodne casto jsem ho zmackal do krabice kdyz jsem braval ps na chatu a pohoda jel jak za mlada a udajne to byla verze 1.4

Odkaz ke komentáři

• 0

Vdaka za tip. Vyzerá veľmi podobne ako ten za 40 EUR od Monster Cable, ktorý mi radil predavač. Má dokonca aj rovnakú prenosovú rýchlosť, pritom cenový rozdiel je obrovský.

Nie som si istý len tým ethernetom. Neviem presne, či to radšej má mať, aj keby sa to nevyužilo, alebo nie.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu