aaischa Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 výborná hra, hraje taky někdo ? jde vám to odskákat jak nic ? 8) já dělám x částí na hodně mockrát.. připadá mi to pořád tak těžký jako původní hra.. nový hry se "chytaj" při skokách sami, nejde spadnout omylem z plošinek a tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Já jsem již dodělal všechny 3 platiny :) stejně jako z Jak and Daxter trilogy a Ratchet a Clank Trilogy . Mě prostě ty starý plošinovky baví pořád víc než ty nový. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 wow.. obdiv :) ja se v prvnim dile seknul u tech pirani a zapalovani loučí .. nestíhám :D delal sem to snad 20x.. pak sem se nastval a vratim se k tomu az zejtra :D trojka se mi moc nelibi.. ten styl jednicky je dokonalej .. dojet to na platinovku.. velkej luxus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.