Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zablokování škodlivé stránky

Lovefist_88

Otázka

zdravím, prosím o radu, jak zablokovat natrvalo škodlivou stránku tracknl.info

používám eset smart security 6 a emsisoft anti malware a oba programy mi ukazují, že se neustále moje pc připojuje k této škodlivé stránce. sice to ohlásí, že oba programy tu stránku zablokovaly, jenže o 20 minut později to vyskočí zase a já bych potřeboval poradit, jak tento problém úplně odstranit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Mas v pc vir , proskenuj si PC obema temito programy , pokud to nepomuze obrat se na forum viry.cz , jestli teda tady neporadi nekdo neco jineho .

Dobry program je combofix , spousti se v nouzovem rezimu . Tam se dostanes kdyz pri startu pc budes mackat F8 a pak zvolis ze chces pracovat ve stavu nouze .

Odkaz ke komentáři

• 0

Lovefist_88: taky bych první zkusil projet PC antivirem atd, co radí kolega. Jen prosím s Combofixem počkej, protože to je dost nespolehlivý, pokud nevíš, co děláš. Do toho bychom se pustili až jako poslední možnost a vše bych ti vysvětlil. (ikdyž s ním nějakou dobu dělám, občas i mě překvapí).

Jinak k tvému problému, já bych to zakázal v routeru (jenom pokud máš - v nastavení najdeš něco jako blocked pages nebo podobně, na to dojdeš) a bude klid. A když nemáš router, tak bych normálně zadal tu adresu do souboru HOST ve windows. Zadáš tam adresu, a vedle napíšeš IPčko, a je to. Jak tam vepsat adresu a IP, to si obšlehneš od toho, co tam už bude napsané, určitě tam už něco bude od systému. A uložit a je po problému. Už se tam ani nepřipojíš, když to vyzkousíš. Napiš jak si na tom, jestli to pomohlo a tak ;). (aspon u mě to tak je) Jinak soubor najdeš:

• Windows 7 / 32bit - c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
  • Windows 7 / 64bit - c:\windows\system32\drivers\etc\hosts nebo c:\windows\sysnative\drivers\etc\hosts
  • Windows 2000, XP a Vista - c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu