toki100 Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 prosim vas mam probem koupil jsem PS 3 super slim a vetrak im začal hučet zničeho nic a pořad to děla strašny ramu nevite co stim volal jsme tam odkd jse to kupoval a řiali že tse to zaival ale hodiu už t je blbost e? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Srpik Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 jednoduše zkus reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maku_CZ Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 To se jim v tom shopu zahrivaji mozky, aby nemuseli resit reklamaci popripade vraceni penez pokud jsi ve lhute 10dnu coz je kameny obchcod a nebo 15dnu u E-schopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 už jsem na to přišel;) vypadl i trošku kabel zdrojovy vzadu takova blbost to by mě vubec nenapadlo a řvalo to eskutečně;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toki100
prosim vas mam probem koupil jsem PS 3 super slim a vetrak im začal hučet zničeho nic a pořad to děla strašny ramu nevite co stim volal jsme tam odkd jse to kupoval a řiali že tse to zaival ale hodiu už t je blbost e?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.