Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

misto na HDD + format

Marr

Otázka

Zdravim, uz delsi cas mam problem s mistem na HDD. Mam nainstalovane hry z PSN, ktera maji dohromady cca. 17gb + dalsi nejake nainstalovane hry, coz je tak dalsich 6gb, ale u me prehistoricke 60gb konzole mi to ukazuje pouze 15gb volnych z 55 moznych. Nevite, kde by mohl byt ten zbytek, cca. 15gb? napadl me uz format celeho HDD, ale to se bojim, ze bych prisel o vsecky ucty v PS, na kterych mam prihlasovaci udaje k PSN uctum, u kterych si nepamatuju hesla :/ nedaji se nejak tyto ucty zazalohovat? (to, ze jde zazalohovat ulozene pozice z her samozrejme vim) ale jde mi o ty ucty v PS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nějaké GB si bere systém. Já mám HDD 320GB, ale v PS3 se mi ukazuje, že mám jen 298GB.

Jinak hodně místa zabírají i některá game data. Savy zaberou taky něco, pokud jich je hodně. V savech mám cca 250 MB,

ale PS+ to jistí. Stěma účtama ti neporadím :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu