maxkane Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 Mám menší problém, poté co se mi všechno podařilo nastavit tak jak má, jsem měl radost že se mi podařilo připojit na link, dokonce v systemlink se mi ukážou hry na které se můžu připojit ale když se připojím tak mi to po chviličce napíše, error a že jsem se nemohl připojit ke hře... Nevíte co s tím, nebo v čem je chyba???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 V jaký hře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 právě že mi to dělá ve všech, v nadíce se mi místnosti normálně objeví a když se do nich připojim tak mi to chvili načítá a vyhodí to eror že se nemůžu připojit do místnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 F3Plugin Test máš bez chyby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 u všeho mám pass takže tak jak to má být, kdybych neměl tak by mi to ve hře neukázalo v system linku hry ke kterým se můžu připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 Některý mistrnosti vyžaduji aktualní TU hry , pak bych ještě zkusil kouknout do DashLaunch nastavení sítě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 jo jo, s tím TU to vím, a je tam vidět i upozornění když nemáš správný TU, tím to nebude. Jedině ten dashlaunch jenže to vůbec nevím jak to má byt v něm nastavené v něm jsem nic nepřenastavoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 Pingpatch, nonetstore a xhttp mám aktivovaný, zbytek vypnutý víc ti neporádím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Dík za rady, ale všechno jsem měl tak jak jsi psal a stejně to píše Error unable to join game session, takže už nevím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Pise mi to tu samou chybu jako tobe.... uz sem s tim bezradny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 nakonec stačilo přehrát dashlaunch 3.05 a jelo mi to. Bohužel jen půl dne, teď to dělá znovu, a už netuším čím by to mohlo být....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 stejne jako u tebe... obcas se to na chvilku rozjede, ale pak zas ta sama chyba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 menší poznatek, na který jsem přišel a zatím to vychází. zapni si v prohlížeči http://link.jqe360.com/ přihlas se a v my settings dej reset api key a potom se v xku v settupu znovu přihlas přihlašovacím jménem a heslem a mělo by to jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 O vikendu zkusim a dam vedet, diky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 ha, funguje to, diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 jo jede, ale je to otravné, že se to musí dělat tímhle postupem, občas i po chvíli znovu..... spíž by mě zajímalo kde je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 me uz to zas nefunguje... i kdyz dam reset api key, tak pak porad ze se nemuzu pripojit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michfron Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Cau vsem, taky jsem chtel zacit hrat pres System Link, ale nejde to. Updatoval jsem na DashLaunch 3.06 a FSD 3. DB verzi mam 2.0.15574.0. V Nastavení DashLaunche mam povoleny Ping Patch. Vim, ze kazda hra ma novy TU napr. BO 2 ma TU 6 - coz jsem taky nechal zupdatovat a TU 6 aktivoval. Ucet na link.jge360.com jsem si zalozil a konzoli s nim propojil. Zapnu napr. BO 2. Kdyz se chci vsak pripojit pres System link do roomu, ukaze mi to, ze TU = 0 i kdyz mam v nastaveni hry TU 6 zapnuto. Zkusim se tedy pripojit do roomu na verzi TU 0. Vyberu, potvrdim. Kdyz dam Join Game tak mi to nic nenajde. Kamarad to taky zkousel na stejny verzi a tomu to hry naslo. Jediny rozdil je, ze on ma do xboxu zapichlej kabel a ja valim pres Wi-Fi. Zkousel jsem i MW3 nebo Borderlands 2 a s tema TU to dela presne to samy, i kdyz je v nastaveni hry aktivovany nejnovejsi TU. Cetl jsem, ze pres Wifi to ma ject taky, tak nevim. Nevite nekdo v cem je problem a jak ho vyresit? Diky za kazdou radu. Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem Michfron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.88 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Cau vsem,taky jsem chtel zacit hrat pres System Link, ale nejde to. Updatoval jsem na DashLaunch 3.06 a FSD 3. DB verzi mam 2.0.15574.0. V Nastavení DashLaunche mam povoleny Ping Patch. Vim, ze kazda hra ma novy TU napr. BO 2 ma TU 6 - coz jsem taky nechal zupdatovat a TU 6 aktivoval. Ucet na link.jge360.com jsem si zalozil a konzoli s nim propojil. Zapnu napr. BO 2. Kdyz se chci vsak pripojit pres System link do roomu, ukaze mi to, ze TU = 0 i kdyz mam v nastaveni hry TU 6 zapnuto. Zkusim se tedy pripojit do roomu na verzi TU 0. Vyberu, potvrdim. Kdyz dam Join Game tak mi to nic nenajde. Kamarad to taky zkousel na stejny verzi a tomu to hry naslo. Jediny rozdil je, ze on ma do xboxu zapichlej kabel a ja valim pres Wi-Fi. Zkousel jsem i MW3 nebo Borderlands 2 a s tema TU to dela presne to samy, i kdyz je v nastaveni hry aktivovany nejnovejsi TU. Cetl jsem, ze pres Wifi to ma ject taky, tak nevim. Nevite nekdo v cem je problem a jak ho vyresit? Diky za kazdou radu. Ja vzdy kdyz stahnu tu tak dam RB (upload) vyzkousej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michfron Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Ja vzdy kdyz stahnu tu tak dam RB (upload) vyzkousej Tak uz jsem rozjel ty TU - bylo to starym DB. Akorat ted mi to stejne nenajde zadny online hry. Uz tomu nerozumim co mam udelat. Mozna je to netem, protoze TU se stahujou rychlosti 50kBps :x pritom net mam jinak rychlej. Zkusil jsem i propojit xbox s routerem kabelem, ale rychlost nestoupla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.88 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Tak uz jsem rozjel ty TU - bylo to starym DB. Akorat ted mi to stejne nenajde zadny online hry. Uz tomu nerozumim co mam udelat. Mozna je to netem, protoze TU se stahujou rychlosti 50kBps :x pritom net mam jinak rychlej. Zkusil jsem i propojit xbox s routerem kabelem, ale rychlost nestoupla. Ja to mam pres wifi a stahuju kolem 550,mozna proto nic nenajdes.Myslim ze tam musi byt vyssi ping aby si mohl hrat,nemuzes zkusit jiny router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michfron Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Ja to mam pres wifi a stahuju kolem 550,mozna proto nic nenajdes.Myslim ze tam musi byt vyssi ping aby si mohl hrat,nemuzes zkusit jiny router? Zkusil jsem to propojit primo Modem -> Xbox a porad nic to nenajde, tak nevim, to uz musi bejt neco v xboxu spatne... Ale fakt netusim co, zapnul jsem i DevLink a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michfron Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Tak uz jsem to vyresil. Vymenil jsem muj starej router - Airlive za novej TP-link a funguje vse v pohode. Tak kdyby mel nekdo stejny problem, zkuste vymenit Wifi router. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.