Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Mám menší problém, poté co se mi všechno podařilo nastavit tak jak má, jsem měl radost že se mi podařilo připojit na link, dokonce v systemlink se mi ukážou hry na které se můžu připojit ale když se připojím tak mi to po chviličce napíše, error a že jsem se nemohl připojit ke hře... Nevíte co s tím, nebo v čem je chyba????

• 1 month later...
Odesláno (upraveno)

Cau vsem,

taky jsem chtel zacit hrat pres System Link, ale nejde to.

Updatoval jsem na DashLaunch 3.06 a FSD 3. DB verzi mam 2.0.15574.0. V Nastavení DashLaunche mam povoleny Ping Patch. Vim, ze kazda hra ma novy TU napr. BO 2 ma TU 6 - coz jsem taky nechal zupdatovat a TU 6 aktivoval. Ucet na link.jge360.com jsem si zalozil a konzoli s nim propojil.

Zapnu napr. BO 2. Kdyz se chci vsak pripojit pres System link do roomu, ukaze mi to, ze TU = 0 i kdyz mam v nastaveni hry TU 6 zapnuto. Zkusim se tedy pripojit do roomu na verzi TU 0. Vyberu, potvrdim. Kdyz dam Join Game tak mi to nic nenajde. Kamarad to taky zkousel na stejny verzi a tomu to hry naslo. Jediny rozdil je, ze on ma do xboxu zapichlej kabel a ja valim pres Wi-Fi.

Zkousel jsem i MW3 nebo Borderlands 2 a s tema TU to dela presne to samy, i kdyz je v nastaveni hry aktivovany nejnovejsi TU.

Cetl jsem, ze pres Wifi to ma ject taky, tak nevim. Nevite nekdo v cem je problem a jak ho vyresit? Diky za kazdou radu.

Upraveno uživatelem Michfron
Odesláno
Cau vsem,

taky jsem chtel zacit hrat pres System Link, ale nejde to.

Updatoval jsem na DashLaunch 3.06 a FSD 3. DB verzi mam 2.0.15574.0. V Nastavení DashLaunche mam povoleny Ping Patch. Vim, ze kazda hra ma novy TU napr. BO 2 ma TU 6 - coz jsem taky nechal zupdatovat a TU 6 aktivoval. Ucet na link.jge360.com jsem si zalozil a konzoli s nim propojil.

Zapnu napr. BO 2. Kdyz se chci vsak pripojit pres System link do roomu, ukaze mi to, ze TU = 0 i kdyz mam v nastaveni hry TU 6 zapnuto. Zkusim se tedy pripojit do roomu na verzi TU 0. Vyberu, potvrdim. Kdyz dam Join Game tak mi to nic nenajde. Kamarad to taky zkousel na stejny verzi a tomu to hry naslo. Jediny rozdil je, ze on ma do xboxu zapichlej kabel a ja valim pres Wi-Fi.

Zkousel jsem i MW3 nebo Borderlands 2 a s tema TU to dela presne to samy, i kdyz je v nastaveni hry aktivovany nejnovejsi TU.

Cetl jsem, ze pres Wifi to ma ject taky, tak nevim. Nevite nekdo v cem je problem a jak ho vyresit? Diky za kazdou radu.

Ja vzdy kdyz stahnu tu tak dam RB (upload) vyzkousej

Odesláno
Tak uz jsem rozjel ty TU - bylo to starym DB. Akorat ted mi to stejne nenajde zadny online hry. Uz tomu nerozumim co mam udelat. Mozna je to netem, protoze TU se stahujou rychlosti 50kBps :x pritom net mam jinak rychlej. Zkusil jsem i propojit xbox s routerem kabelem, ale rychlost nestoupla.

Ja to mam pres wifi a stahuju kolem 550,mozna proto nic nenajdes.Myslim ze tam musi byt vyssi ping aby si mohl hrat,nemuzes zkusit jiny router?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu