sooe Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Zdarec. Mám PS3 už nějaký ten pátek po záruce (1 rok) a rád bych jí nějak ulehčil, vyčištěním od prachu a případně vyměnil pastu. Chtěl bych se zeptat jaké nářadí si mám připravit, nebo koupit. Kladivo mám :D Pokud poradíte i s výměnou pasty, budu jen rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 stačí křížovej šroubovák (vetší a menší) a 1x šroubovát hvězdicového typu (torx) na rozdělání předního krytu u fatky. To toho hvězdivovýho šroubu lze narvat i klasickej plochej šroubovák odpovídající délky pokud nemáš ten torx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sooe
Zdarec. Mám PS3 už nějaký ten pátek po záruce (1 rok) a rád bych jí nějak ulehčil, vyčištěním od prachu a případně vyměnil pastu.
Chtěl bych se zeptat jaké nářadí si mám připravit, nebo koupit. Kladivo mám :D
Pokud poradíte i s výměnou pasty, budu jen rád.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.