Finish Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 čawte, včera som si kúpil ps vita, anewiem si poradiť s pripojením k PC? stále mi to nabehne normálne v počítačí nainštaluje sa softér ovládača všetko ok, ale potom, mi to vypíše niečo ako,, not could connect on the PC prosím poradte, dakujem vopred za všetky rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Stahni si Contect Manager Assistant odtud http://cma.dl.playstation.net/cma/win/gb/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 díky moc, moc si mi pomohol :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Není zač, o tom tohle forum je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.