Marr Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 zdravim, stahnul jsem si LBP2 z PS+ a po pokusu na nainstalovani mi to u 14% hodi vyse uvedenou chybu. Googlil jsem a zjistil, ze jde o nejakou chybu nastaveni routeru. Setkal se s ni uz nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Zkoušel jsi to smazat a stáhnout znovu ? http://cz.playstation.com/ps3/support/guides/detail/item484691/80029564%C2%A0%E2%80%93-Nelze-nainstalovat-obsah-sta%C5%BEen%C3%BD-ze-slu%C5%BEby-PlayStation%C2%AENetwork/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 zkousel uz 3x ale porad stejna chyba :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marr
zdravim, stahnul jsem si LBP2 z PS+ a po pokusu na nainstalovani mi to u 14% hodi vyse uvedenou chybu. Googlil jsem a zjistil, ze jde o nejakou chybu nastaveni routeru. Setkal se s ni uz nekdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.