Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

internet

kdyr

Otázka

čau potřeboval bych nutně poradit a problém je v tom že o počítačí vím hodně a rozumim jím, ale internet jde uplně mimo mě. Takže přidávám obrázek (sorry kreslil sem to na mobilu) jak to mám doma zapojené. Mám internet od O2 a kabel mam vedený do routru comtrend. Z comtrendu mě to jde do stolního pc a do AP tenda a zárověn mam na obou zaplou wifi. Tenda je nastavená jako wds repeater nebo bridge (z hlavy nevím). Problém je že jsem se ktomu takto jednou nějak doklikal. Ale jednou nešel internet a otce nenapadlo nic lepšího než všechno restartovat do uplně továrního nastavení a já ani za nic nemůžu přijít na to jak sem to měl nastavené. Internet mi jde pouze na comtrendu. A když se vzdálím od comtrendu a jdu k tendě tak se to přepojí na tendu, ale internet nejde s hláškou omezené připojení. A ještě jednu malou prosbu, potřebuji aby fungovala domácí skupina ze stolního pc. (na stolnim pc mam nastavený jeden hdd jako sdílený pro domácí skupinu a když se k té domácí skupině připojím na notebooku tak jí vidím pouze pokud jsem připojen na comtrend, pokud mě to přehodí na tendu tak užý jí nevidím). Vím že i to jsem nějak nakonec rozchodil, ale za boha už na to nemůžu přijít. Vím že to bylo něco s nastavováním DHCP servru a ppp0e, statistic ip atd.... . Dík moc

EDIT: Ty zelený kroužky jsou nazanačení jak cca funguje ta wifi

dm-1613559415761.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu