vendyxnovak Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Zdravím všechny,potřeboval bych poradit s mojím PSP 1004 mám ho hacklé a teď jsem si koupil redukci na micro sd abych si mohl uložit více her. Mám 16gb,ale když si nahraju hry,tak se mi tam z 10 her objevují jen 3-4 hry a to ty první které jsem nahrál.Zkoušel jsem to i vymazat a nahrát jiné které se mi neukázali a zase jen první 4 hry,které jsem nahrál nevíte co s tím????? A ještě bych potřeboval poradit s nahráváním her z ps1 jak se to dělá. Moc děkuji za odpověď. vendyx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Naformátuj tu kartu v PSP třeba to pomuže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahrají se na kartu hry celý? Nedochází třeba při kopírování k přerušení? Nebo nejsou karty "fake" (co je to za značku)? PSX-PSP hry se dávají do ms0:/PSP/GAME/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendyxnovak Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Hry se nahrají celé,karta je značky X lyne (micro SD 16gb) a hry by měly být v pořádku protože ty,které nahraju jako první vždy jdou bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.