vendyxnovak Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2012 Zdravím všechny,potřeboval bych poradit s mojím PSP 1004 mám ho hacklé a teď jsem si koupil redukci na micro sd abych si mohl uložit více her. Mám 16gb,ale když si nahraju hry,tak se mi tam z 10 her objevují jen 3-4 hry a to ty první které jsem nahrál.Zkoušel jsem to i vymazat a nahrát jiné které se mi neukázali a zase jen první 4 hry,které jsem nahrál nevíte co s tím????? A ještě bych potřeboval poradit s nahráváním her z ps1 jak se to dělá. Moc děkuji za odpověď. vendyx Citovat
Pavel-G Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2012 Naformátuj tu kartu v PSP třeba to pomuže Citovat
NuM3Ro Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahrají se na kartu hry celý? Nedochází třeba při kopírování k přerušení? Nebo nejsou karty "fake" (co je to za značku)? PSX-PSP hry se dávají do ms0:/PSP/GAME/ Citovat
vendyxnovak Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2012 Hry se nahrají celé,karta je značky X lyne (micro SD 16gb) a hry by měly být v pořádku protože ty,které nahraju jako první vždy jdou bez problémů. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.