DodoSK Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 zdravim nevidim tu topik o tejto hre tak preto ho zakladam hrajete niekto tuto hru? ja som zacal hrajeme 4 spoluziaci je to celkom dobra hra bavi nas... co vy nato vase nazory na tuto hru? ak by ste si chceli s nami zahrat tak dajte kontakt chodime na ts3 lepsie sa hraje v skupine ako samemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Hral jsem to not bad ale DayZ me prisel o dost lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Dnes vyšel na eurogameru pěkný článek na toto téma: http://www.eurogamer.cz/articles/2012-12-20-the-war-z-dojelo-na-podvody-vi-kupujicim Osobně jsem tuto hru nehrál, zkoušel jsem jenom DayZ a moc mě to nechytlo :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DodoSK Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 no uvidime ako sa to bude vyvijat, my to hrajeme teraz nonstop od rana do vecera celkom zabava to je :) dayz sa mi velmi nepacilo lebo som hraval cez tunngle a stale ked som chcel ist na iny server stale to chcelo iny patch atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Pokud by někdo chtěl tak tady jsou nějáké moje guest passy: GUEST SERIALS VALID FOR 24 hours AWFK4-RATE7-HSR6X-DHABD-77ZUX DVKBH-Z2CA2-TJM3K-BBDAT-V24E5 MAFFX-8SBM3-FMDLA-5KVV8-RXLW7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.