Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

5.1 repro

S4m0s

Otázka

Dobreej chlapy měl bych dotaz. Mám doma starší 5.1 soustavu beden a chtěl bych aby mě v ps chodili všechny nejen ty 2 jak to mám vyřešený teď.. Je to možný nějak udělat? :) našel sem třeba externí zvukový karty.. Pomocí toho by to šlo nevíte? Že bych zapojil do ext. zvukovky center,predni,zadni a prepojil to z toho do PS prez digital? Nebo na to je potřeba něco speciálního? Díky. Vím a počítám s tím že zvuk asi nebude 5.1 ale chtěl bych využít všechny bedny..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Něco podobného jsem taky řešil, přemejšlel jsem o nějakem zesilovači(nebo nějaka mutlifuknční soustava)přes kterej by se to všechno propojilo, nebo o nějakem kinu kterej má vstup i výstup (samostaně bez repro se taky daj koupit)...předpokládám že tvoje starší repro asi nema výstup na optiku co? jinak bys to asi zkusil, ale bohužel jsme to zatim neuskutečnil tak se na to zkus mrknout

Odkaz ke komentáři

• 0

HDMI vstup aj vystup maju iba receivery...bezne domace kina HDMI vstup nemaju, najviac tak zvukovy vstup, idealny by bol opticky, co si myslim, ze z PS3 iba ten ide ako vystup. Neviem, ci z PS3 moze popri HDMI viest zvuk aj stereo kablom. Nemam PS3 a ani som ho nestudoval, ake ma vystupy a moznosti zvuku.

Upraveno uživatelem trezzor
Odkaz ke komentáři

• 0

Bedny sou hodně starý.. Není na nich optika ani koax.. Jediný co na nich je tak 6x cinch.. 3čer. a 3bílý.. To kino mě taky napadlo .. Ale zase chtěl sem využít pouze bedny co tu mám i se zesikem aniž bych vymejšlel do čeho jinýho je přepojit.. Jako je zesik nebo kino.. To zrovna můžu koupit nový kino s optickým vstupem ..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu