rodney_mckey Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Dobrý den. nedávno jsem si koupil starší xbox 360. Neměl jsem žádné hry tak jsem si postahoval nějaký DEMA z netu a vypálil na DVD vše fungovalo normálně. V pondělí mi přišla originální hra a xbox napíše PLAY DVD a spustí se toto: Co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 aka originalna hra? aj to si mohol odfotit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rodney_mckey Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Need For Speed pro street. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rodney_mckey Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 Zdravím, neví někdo co se s tím dá dělat? Prosím o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 Není náhodou hra nebo xbox ntsc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rodney_mckey
Dobrý den. nedávno jsem si koupil starší xbox 360. Neměl jsem žádné hry tak jsem si postahoval nějaký DEMA z netu a vypálil na DVD vše fungovalo normálně. V pondělí mi přišla originální hra a xbox napíše PLAY DVD a spustí se toto: Co stím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.