mefi Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Dobrý den měl bych dotaz dá se stáhnout z internetu nějaký prográmek, který by mě třeba pomocí wifi přenášel obraz z xboxu do NTB? díky mám namysli to aby jel obraz aj na televizi aj v ntb zároveň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Ne to nejde. Jediná možnost jak dostat obraz na notebook je pořídit si nějaké zachytávací zařízení do USB portu. Například http://www.srovnanicen.cz/q/EasyCAP%20video%20grabber/ Kvalita ovšem nebude nic moc a nejspíš bude mít obraz nějaké zpoždění. Zařízení, které dokáže obraz zachytávat v aspoň v HD kvalitě bude mnohonásobně dražší a nevím jestli vůbec takové existuje do USB portu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mefi
Dobrý den měl bych dotaz dá se stáhnout z internetu nějaký prográmek, který by mě třeba pomocí wifi přenášel obraz z xboxu do NTB? díky mám namysli to aby jel obraz aj na televizi aj v ntb zároveň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.