Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HDD má divný zvuk

Otázka

Odesláno (upraveno)

Zdravím. Koupil jsem nový HDD a chtěl na něj nainstalovat nový systém, ale z notebooku se ozývají divné zvuky. Nevím jak to popsat, ale je to takové chroupaní, praskání a něco jako cvrček. V biosu HDD nevidím. Mám reklamovat? A uznají mi vůbec tu reklamaci? Jinak ten nový HDD je identický jako ten starý. V téhle oblasti jsem míň než laik...

Ještě se chci zeptat na jednu věc. Je normální, že mi ten HDD přišel jen v bublinkové obálce?

Čekal jsem nějakou vystlanou krabičku, nebo tak něco.

Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2

Upraveno uživatelem sooe

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

jop disky se prodavaj jenom v antistatickym obalu, krome velociraptoru a sas,scsi disku[ikdyz jestli sis to nechal posialt postou tak by to mohlo bejt v nejaky vystlany krabicce] jinak ten cvrcek..presne vim co myslis :D je to tezky popsat ale ten zuk by se nemel objevovat, krome pripadu kdy s nim za behu fyzicky otocis, plotna se dotkne cteci hlavy a ta od nej odskoci, pokud to dela za normalni situace kdy s hdd nehybes tak je to chyba a samozrejem je to duvod k reklamaci a to rychle aby ti to dali kus za kus, aby sis necekal 30dni...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu