PSPéčko Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 dobry den mam problem s hrou gta sa. kdyz hru ztapnu normalne tak mi nejede mys, u vseh her napr bf3 jede nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Seifert Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Jdi do nastavení, ovládání.. přehod na ovladač.. pak zpět na myš a ulož :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Leden 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 nefunguje, jiný nápad? nevím si rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Jaký máš operační systém? Spouštíš hru přes Steam nebo jak? http://preferredbypete.com/video-games/38258-gta-san-andreas-mouse-problem-not-working-windows-7-64bit-vista.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Leden 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 OS: WIN7 64BIT. Hru mám stáhlou takže warez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Leden 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Problém vyřešn: změnil jsem - kompatibilita - tam jsem změnil spoustet pro windows xp sp3, zakazat motivy a spustit jako spravce. vse funguje normalne bez jakychkoliv problemu moc dekuji assassin za poskytnutí odkazu - LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Není zač, stačí použít Google :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.