rctomik6 Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Mám tablet Joyplus M78 a včera jsem si koupil přes Google Play Gta III stáhl jsem ho a když ho pustím tak se objeví černá obrazovka a vrátí mě to zpět do menu :( nevíte v čem může byt problém ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 ve výkonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 ??????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 no že GTA chce výkonnější grafickej čip, tak jestli není problém v tom (ten tvůj HW neznám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 je tam CPU: Telechip A5 8923 1,2 GHz (Cortex A8) GPU: Mali 400 MHz RAM: 512 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 A určitě si to koupil přes Play?Jestli si to stáhnul tak se přizne, tady tě nikdo určitě neukamenuje :) . Jinak já mám EVO3D, na play ho koupit nemůžu, takže mi dost vrtá hlavou, že tvůj "no name" tablet by tam byl.Hledal jsem docela dost a prozkoušel jsem hodně .apk warez verzí a po dlouhém hledání mám 1 funkční, která funguje i všem kamrádům.Jestli jí chceš, napiš a můžeš to zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 na ten tvůj grafickej chip se dají stáhnout SD data tady -> http://www.stuff4android.com/2011/12/23/grand-theft-auto-iii-for-all-android-devices/ jestli to pomůže netuším, nikdy jsem s tím problémy neměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 určitě jsem si to kupil přes Google Play ;) vyzkouším to stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 super už to funguje děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rctomik6
Mám tablet Joyplus M78 a včera jsem si koupil přes Google Play Gta III stáhl jsem ho a když ho pustím tak se objeví černá obrazovka a vrátí mě to zpět do menu :( nevíte v čem může byt problém ? děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.