Poxes Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Mám xbox 360 slim RGH a když chcu spustit tuhle hru vyzkočí mě hláška kinect sports 2 the disc is unreadable... nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 vice info, spoustis z dvd, origo, palene, nebo z hdd-GOD, nebo jiny format ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poxes Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 (upraveno) z HDD GOD.... takco nevíte někdo? Upraveno Prosinec 25, 2012 uživatelem Poxes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rwmmike Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Mám xbox 360 slim RGH a když chcu spustit tuhle hru vyzkočí mě hláška kinect sports 2 the disc is unreadable... nevíte co stím? Zdravím, měl jsem stejný problém. Vyřešil jsem to, když jsem to před ripem projel programem ABGX. Pak uděláš teprve rip. A už to poběží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Poxes
Mám xbox 360 slim RGH a když chcu spustit tuhle hru vyzkočí mě hláška kinect sports 2 the disc is unreadable... nevíte co stím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.