Trol11 Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 mam na vas otazku, jak odpojujete vas externi hdd? Ve Windows mate moznost bezpecne odebrat hdd a pak odpojuji ale u xboxu nic takeho neni. I kdyz vypnu konzoly tak zakladni deska je porad pod napeti a disk aktivni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 to samy verbatim 320gb normalne rozpojim usb prodluzku zadna chyba zatim pred zapnutim zapojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trol11 Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 kamoš takto špatnym odpojování odrovnal disk za dva roky.... Nerad bych aby sa mně stalo to samé, právě proto sa ptám jestli někdo nezná šetrné odpojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 hledal jsem nenasel jsem jinej zpusob je pravda ze jsem se s tim vic jak den nezabival nekdo psal ze se mu normalne disk vypina pri vypnuti me teda ne zalezi asi o jakej hdd jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.