Weitr Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Dobrý den , mám na vás odborníky Velkou prosbu o radu . Chtěl bych si koupit PS3 a někdo mi poradil, že na zadním štítku musí být číslo 2004 , ale to samozřejmě nejde sehnat . Jde třeba nějak upravit tohle, aby mi na něm šli vypálený hry stažený z internetu ? http://www.alza.cz/sony-playstation-3-slim-new-12gb-d362548.htm?kampan=heureka.cz Nebo poraďte mi prosím někdo samozřejmě bych nechtěl nakupovat hry za tisíce každý měsíc :( A je tu někdo v okolí MLADÁ BOLESLAV +-100KM co by mi PS3 upravil, aby mi tam šli stažené hry? Děkuji za každou radu jsem tu fakt nováček DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Raději koupit 500gb verzy - nektere hry potrebuji umistit cast na hdd a pokud jich budete mit hodne tak se to zaplni brzo tech 12gb a pokud nechcete kupovat hry za tisice tak hledejte na heurece starši hry ktere jsou uz docela levne (stoji kolem 200-400) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.