RaDaS1468624541 Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Zdravíčko, chtěl jsem se připojit k routeru pomocí psp a nic mi to nenašlo, na mobilu mi to síť najde ale na psp ne, nemohli by jste mi poradit co a jak pokud někdo bude věděť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Jakej mas zazpecenej router jestli tam mas wep,wpa,2wpa.skus vypnout zazpecenej jako nechranenej sit jestli ti to pujde.skus wpa psk kratke heslo.:D ani error ti to nehlasilo toje divni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 napis co ti psp hlasi za chybu nebo pouzit restart toho tveho routru tod vse.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 kdyz bys mel wpa sifrovanou sit psp ji stejne uvidi jen se nepripoji... dela ti to samy i kdyz jsi blizko routeru ? nejsi jen v miste kde dokaze mit mobil signal pac ma lepsi prijem a spsp ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 psp tuning Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Jakej mas zazpecenej router jestli tam mas wep,wpa,2wpa.skus vypnout zazpecenej jako nechranenej sit jestli ti to pujde.skus wpa psk kratke heslo.:D ani error ti to nehlasilo toje divni? ahoj mohl/a bysmy poradi my to ani v psp neukazuje nevim jak se na to mam napoji poradte my prosim pise na email nebo tadik email mam bodo1977@seznam.cz:psp::psp::psp::psp::cry::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RaDaS1468624541
Zdravíčko,
chtěl jsem se připojit k routeru pomocí psp a nic mi to nenašlo, na mobilu mi to síť najde ale na psp ne, nemohli by jste mi poradit co a jak pokud někdo bude věděť?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.