klatak Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Ahoj chci se zeptat jestli můžu nějak vypálit nebo nějak přemístit hru z mého PS3 na bratránkovo PS3, kterou jsem si zakoupil přes store. děkuji za odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Ano on si musi ve sve PS3 vytvorit noveho usera a ty se tam prihlasis svym PSN a pak pujde do store a download listu a z tama si to muze stahnout. Ovsem toho usera ale nesmi smazat pokud ho smaze tak mu ta hra nepojede. Kazdy PSN ucet jde aktivovat na 2 konzolich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klatak Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 takže jestli jsem to správně pochopil tak, když to už mám doma stažené, příjdu k bratránkovi na jeho PS3 se přihlásím na svůj profil na Store a stáhnu tu hru znova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Ano přesně tak. Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
klatak
Ahoj chci se zeptat jestli můžu nějak vypálit nebo nějak přemístit hru z mého PS3 na bratránkovo PS3, kterou jsem si zakoupil přes store. děkuji za odpověď :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.