onyX Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Ahoj, můžete mi pomoc. Chtěl bych do XBOXu nainstalovat JTAG. Někdo mi tu psal, že to je jednoduché a že to tu je vše na foru. Chápu jak kopírovat přes správce hry atd. do XBOXu, ale ........... Koukal jsem se tu na foru do příspěvků a vůbec nevím co je to pravé aby to fungovalo? Prostě jsem vůbec nepochopil co mám udělat, tedy co mám do XBOXu nainstalovat aby mi ten JTAG fungoval:ziped:. Může mi sem nějaká dobrá duše napsat zkráceně co udělat s XBOXem? Dík onyX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Promin, ale v tvem pripade bych to nechal udelat nejakeho zkuseneho flashera. Pokud myslis RGH, tak to se jedna o HW ktery se musi napajet do xka a hromada dalsich veci okolo, naprogramovat atd... Fakt to neni zase tak jednoduche a pokud nemas zadnou zkusenost, tak se do toho radeji vubec sam nepoustej a obetuj tech par korun a nech si to odborne tady na foru od nekoho udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onyX Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Pokud upravím XBOX na JTAG budu moci aktualizovat konzoli XBOX a budu moci prohlížet XBOX LIVE (nemám gold)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 asi bude nejlepší něco si o tom přečíst než se začneš ptát nezlob se na mě ale pokud umíš napsat příspěvek můžeš si tu najít vše co potřebuješ už jenom to že pořád píšeš o JTAG o tom nemáš ani páru ,protože JTAG už se nemůže dělat tak cca 2-3 roky jinak si tedy napiš RGH a přečti si něco o tom a až se zeptáš a otázka bude mít smysl možná ti někdo odpoví na obě tvé otázky je tu spousta odpovědí chce to trochu zájmu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.