fredikruger Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2012 Mám problém.U stažených her mi nejde nakonfigurovat druhý ovladač.Jedná se o hry Sport resort a granslam tenis EA.Děkuji Citovat
0 Hexer Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2012 Nebude problem v tom ze ten druhy ovladac neni Wii Remote Plus? Citovat
0 fredikruger Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2012 V tom ten problém není.Když spustím originální Sport,tak to jde.Když ho vypnu a stihnu pustit staženou hru dřív,než se druhej ovladač vypne,tak to taky jde.Ale jakmile se ovladač vypne,hra ho nepozná.Je to originál ovladač Wii Remote plus. Citovat
0 fredikruger Odesláno Prosinec 29, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2012 Tak už jsem to vyřešil.Stačilo přečíst si návod u konzole.Já ten druhej neměl synchronizovanej. Citovat
0 Hexer Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2012 Vidis... nekdy nam unikaji uplne elementarni veci :) Citovat
Otázka
fredikruger
Mám problém.U stažených her mi nejde nakonfigurovat druhý ovladač.Jedná se o hry Sport resort a granslam tenis EA.Děkuji
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.