fredikruger Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Mám problém.U stažených her mi nejde nakonfigurovat druhý ovladač.Jedná se o hry Sport resort a granslam tenis EA.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Nebude problem v tom ze ten druhy ovladac neni Wii Remote Plus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fredikruger Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 V tom ten problém není.Když spustím originální Sport,tak to jde.Když ho vypnu a stihnu pustit staženou hru dřív,než se druhej ovladač vypne,tak to taky jde.Ale jakmile se ovladač vypne,hra ho nepozná.Je to originál ovladač Wii Remote plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fredikruger Odesláno Prosinec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Tak už jsem to vyřešil.Stačilo přečíst si návod u konzole.Já ten druhej neměl synchronizovanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Vidis... nekdy nam unikaji uplne elementarni veci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fredikruger
Mám problém.U stažených her mi nejde nakonfigurovat druhý ovladač.Jedná se o hry Sport resort a granslam tenis EA.Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.