Diefighter Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Zdravím, Včera jsem si stáhl tento kernel pro overclock: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1715039 po instalaci přes CWM je bootloop na světě.. Už jsem celkem zoufalý zkoušel jsem přes CMW vymazat cache a vše co šlo... Zde jsou mé specifikace telefonu: *** UNLOCKED *** MARVEL PVT SHIP S-OFF RL HBOOT-1.09.0099 MICROP-0451 RADIO-7.57.39.10M Budu rád za jakoukoliv pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 nahrej originalni fimware pred odin a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diefighter Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Abych to upřesnil jsem s androidy tak trochu začátečník :D Mohl by jsi to trochu rozepsat?? :) Vím jsem otravný ale vážně už nevím co s tím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diefighter Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 nahrej originalni fimware pred odin a je to okej po nějaké době mi došlo co jsi napsal :D každopádně vše funguje, díky moc ! :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.