dsvoboda Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 (upraveno) Dobrý den, ahoj všem, na začátek chci upozornit, že jsem se s Xboxem setkal poprvé pod vánočním stromkem, a tak je možné, že mé dotazy Vám přijdou hloupé, proto předem na tento fakt upozorňuji :) Je mi jasné, že na vše bych zde asi našel odpověď, ale je tu takové množství informací, že i po dvoudením bádání nevím vše, proto prosím o odpovědi na následující otázky: Jaký rozdíl je mezi flashnutím a očipováním konzole? Co je lepší, jistější, jaké jsou ceny, popřípadě s čím bude do budoucna méně starostí? Pokud bych podstoupil jednu z možností, mohu vypalovat hry na klasické DVD vypalovačce? Pokud ne, prosím o odkaz, kterou potřebuji? Odkud hry stahujete? Pokud bych dostal ban znamená to znehodnocení konzole vč. kinectu, nebo budu moci offline stále vypálené hry hrát (o online hraní mi nejde). Jsem odchovanec PS1 kde na ovladačích nebyly páčky, a tak jsem zvyklý na šipky, nyní na všech hrách se pro pohyb používají páčky, jde nějak nastavit abych např. u NFS nemusel používat páčky, ale ovládal auto šipkami? Napište mi prosím Vaši nejoblíbenější hru, abych měl inspiraci (Měl jsem rád Metal gear Solid, nebo Grant Turismo 1) :) Možná mě napadne ještě něco dalšího v průběhu diskuze, a tak budu dotazy doplňovat. Prozatím všem děkuji za věcné příspěvky a pomoc. P.S: Pokud byste věděli o někom ve Východních čechách, který by mi mohl pomoci s flashnutím, či očipováním, prosím o kontakt. Upraveno Prosinec 27, 2012 uživatelem dsvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Ahoj, 1. Pokud tím čipem myslíš RGH tak rozdíl je v tom, že při flashy si vypaluješ hry na DVD, ty spouštíš z mechaniky... zhruba jednou do roka se xbox musí nechat přeflashovat no nový FW... při RGH si můžeš dávat hry na externí HDD, je to složitější na používání, ale zas nic co by se nedalo pochopit - nemusíš nic vypalovat ani ročně nechat udělat úpravu znova... Na xbox live je zase lepši flash, záleži co preferuješ.... Pokud si rozbalil úplně novej xbox tak na flash na 99% stejně můžeš zapomenout, radil bych ti neupdatovat DB, od nějaké verze DB už nešlo dělat RGH před nějakou dobou, nevím jak je to teď... 2. potřebuješ vypalovačku Liteon iHas124-19B s Burner max FW... ty už se nevyrábí takže možná to bude nedostatkový zboží 3. warforum... 4. offline ti půjde, pokud ti nejde o online hraní tak prostě nechoď na internet a nemusíš se ničeho bát ;) 5. Spíš bych ti radil se to naučit na "páčkách", zvykneš si rychle a je to lepší. 6. Forza 4, Forza Horizon, Halo 4 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 3. pirateba* 6. Gears of war, Halo, Risen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom-tom Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 2. Je tu šance se obejít bez IHAS+BurnerMAX fw. C4eva teď před vánocema vydal utilitku Burner Max Payload Tool 0.15, která umí bez flashování vypalovačky z některých běžně dostupných modelů udělat XDG3 kompatibilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 2. Je tu šance se obejít bez IHAS+BurnerMAX fw. C4eva teď před vánocema vydal utilitku Burner Max Payload Tool 0.15, která umí bez flashování vypalovačky z některých běžně dostupných modelů udělat XDG3 kompatibilní. bohuzel u moji slimkovi nas*t :D BurnerMAX Payload Tool - Version: 0.15Found 2 CD/DVD drives D: F: DVD DL +R detected BurnerMAX not enabled, YET ! BurnerMAX not enabled, YET ! Scanning: D:\ [HL-DT-STDVDRAM GT50N FJ07] Scanning failed! Will try matching for known write only drives.. BurnerMAX not enabled, YET ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom-tom Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Mě se v notebooku postarší slimka taky nechytá, ale přes usb-sata Samsung SH-222AB jo. Akorát jsem zatím neměl odvahu zkusit pálit, hledám nějaká doporučená nastavení v imgburn, protože tady mám teď už jen poslední 2 kusy DVD, což by na zkoušku nemuselo stačit :) BurnerMAX not enabled, YET !Scanning: Z:\ [HL-DT-STDVDRAM GSA-T20N WP03] Scanning failed! Will try matching for known write only drives.. BurnerMAX not enabled, YET ! Scanning: F:\ [TSSTcorpCDDVDW SH-222AB SB01] L0: 0x8B1B L0: 0x8E0D L1: 0x882B L1: 0x8E09 L1: 0x8E19 L1: 0x8F4D Patching: .................. BurnerMAX IS enabled ! Free Space: 8,738,897,920 bytes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.