tondaplaminek Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Čau, na Vánoce jsem koupil PS3 a syn tam hraje hru Ratchet and Clank QForce. Chtěl bych se zeptat jak se to hraje ve dvou hráčích, mně to nejde nějak nastavit. Mám dva bezdrátové ovladače, oba dva jsou aktivní , ale ať dělám co dělám, tak hru může hrát akorát jeden. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francnberg Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 čau no mám uplně stejnej problém píše mi to že to nepodporuje rozlišení ale nikde sem se nedověděl co stim zkoušel sem všechno možný a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaplaminek Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Tak už mně to funguje, stačilo PS3 dát přes kabel HDMI, ale nevím jak se hra ukládá a jak mám dát, aby hrál nový hráč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francnberg Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 No tak kabel mám zapojenej a stejně nic hra se ukládá sama bez nastavení pokaždý na kampan potom local pak sou tam 2 okna na druhym ovladači dáš křížek a měli by jet oba a to je to co mě nejde furt to píše nepodporuje rozlišení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaplaminek Odesláno Prosinec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Jo, mně se to taky samo ukládá, ale nevím jak rozehrá druhou hru. Jeden syn jedno uložení a druhý by měl taky svoje uložení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.