Martox Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Ahoj potřebuji novou myš (nejlépe malou herní), před asi 3 roky jsem si koupil obyč. ntb. myš za 300,-. A jelikož hraji hry, tak mi nestačí. Zkrátka bych Vás chtěl poprosit o herní myš k ntb. (nechci šáhnout vedle) Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 to už se nerozlišuje jestli je k ntb nebo ne...u herní myši koukej na to jak ti sedne do ruky, na dostatečný počet DPi (optimálně více než 1500) a vyhni se firmě A4Tech, pokud nejsi zvyklej zacházet se svýma věcma VELMI ohleduplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dalzap Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Ja mam tedy od a4tech mys i klavesnici a vse bez problemu ikdyz je pravda, ze to mam u pc a neprenasim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 to je další věc, já měl spíš na mysli přímo zacházení s myší :) nervák si s A4Techem třískne jen párkrát... za sebe můžu říct, že svojí MSi StarMouse GS-502 tahám 4tým rokem u fakt těžkýho ntb, denně s tim hodně manipuluju a kromě oděrek funguje přesně jako v den koupě...to se s A4Techem opravdu stát nemůže, i pokud zacházíš s věcma obezřetně jako já ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martox
Ahoj
potřebuji novou myš (nejlépe malou herní), před asi 3 roky jsem si koupil obyč. ntb. myš za 300,-. A jelikož hraji hry, tak mi nestačí. Zkrátka bych Vás chtěl poprosit o herní myš k ntb. (nechci šáhnout vedle)
Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.