snake33 Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Ahoj všem, prosím o radu s Xkem. Mám slim RGH a měl jsem k němu napojený hdd 500GB fat32, teď jsem hdd rozdělil na 350GB fat32 a zbytek na NTFS a Xko disk nevidí, nevíte v čem to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 co znamena, ze nevidi? ve filemanageru ve FSD nevidis HDD1? Mozna spatne rozdeleny partitions. Ja mam stejnou konfiguraci a OK. obe partitions mam, pokud se nepletu, jako "active", nebo "primary" nebo jak byl presne ten checkbox v freeus partition manageru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 to bude určitě ono, fat 32 je myslím secondary- nebo tak nějak :) až vše nakopíruju, zkusím přeformátovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 jo musi bejt primarni oddil fat32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj všem, prosím o radu s Xkem.
Mám slim RGH a měl jsem k němu napojený hdd 500GB fat32, teď jsem hdd rozdělil na 350GB fat32 a zbytek na NTFS a Xko disk nevidí, nevíte v čem to může být?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.