Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Playstation 3 (Super Slim) -Volba disků

RCS339

Otázka

Ahoj. Už nějakou dobu trpělivě škudlím na nejnovější PS3. Shodou okolností se objevila opravdu dobrá akce na Xzone.cz (4.990 za 15GB verzi) ale sám mám FAT verzi takže vím, jaké může disk nadělat problémy. Chci proto vědět, jestli mám teda hledat a koupit 500 GB verzi, nebo se spokojit s menší. Vím, že savy z her mají minimální velikost a Dema moc nestahovat nebudu (kdyžtak není problém je promazat). Horší je to s instalací her, protože zatím nemám přehled kolik her se dnes musí instalovat. Pokud vím, tak PS3 má výhodu BD disků, díky kterým není potřeba dát hry na víc disků = není instalace. Ale nerad bych si PS3 kvůli té teorii pořídil a pak neměl místo a musel procházet tím procesem, do kterého se mi nechce - výměna disku.

:arrow:Zkrátka bych po vás chtěl kratší či delší názor, zda je opravdu potřeba obří disk, když nemám v úmyslu nic jiného než ukládat hra a příležitostně stahovat Dema.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj, mám doma ps3 super slim 12Gb a pohodově mi stačí.. Před koupí sem se smířil s tím, že všechnu hudbu, filmy atd. budu tahat přes externí hdd.. Zatím mám 6 her i přes všechny aktualizace z netu mám dost místa 100-300 Mb větčinou na hru( nepočítám battlefieldy 3 s dlc:D- to už bych byl v mínusu).. Taky se musíš smířit s tím, že když bude nějaká akce na hry v PS store, tak místo na disku není( nepočítám minis atd).. Jinak konzole běhá krásně, flash disk je rychlej a ps3 splnuje svůj účel(když přičtu propojení s vitou, tak paráda)..

Odkaz ke komentáři

• 0

vendous: to jsem měl v plánu, ale koupit samostatnou konzoli s touhle velikosti umožňuje jen par obchodu. jako třeba http://www.cdr-shop.cz/detail-zbozi/37409-sony-ps3-playstation-3-500gb/

Ostatní dávají ke konzoli s tímhle HDD vždy hru, takže se cena protáhne o další talíř

Odkaz ke komentáři

• 0

Přibližně 2 týdny před Vánocema šla 500GB sehnat pod šest tisíc, sám sem jí takhle koupil, potom začly ceny růst. Zkusil bych chvíli počkat, třeba cena o něco spadne.

Edit: Teď se dá nejlevněji sehnat za 6059Kč http://surtep.cz/playstation-3-super-slim-500gb-ps3-2417026/

Upraveno uživatelem RiderMaza
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu