Pali Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Zdravíčko, potřebuju pomoct s wii, furt protestuje a už to vzdávám. Jsem z prahy, kdyby se nasla nějaká osoba která by poradila nebo udělala. wii mám koupené před týdnem. Skoro v žádné aplikaci nefunguje ovladac. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 pokud mas zajem udelam ti flash napis zparvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Nebo muzes napsat me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 y750rr Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 (upraveno) jak smazat nechtěny koment? Můžu to nějak sám nebo tento koment někdo smažte dík Upraveno Leden 2, 2013 uživatelem y750rr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pali
Zdravíčko, potřebuju pomoct s wii, furt protestuje a už to vzdávám.
Jsem z prahy, kdyby se nasla nějaká osoba která by poradila nebo udělala.
wii mám koupené před týdnem. Skoro v žádné aplikaci nefunguje ovladac.
děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.