Vlapinou Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Ahoj, chtěl bych se zeptat, zdali je možné s PS3 pohybovat, jeli vypnutý (v pohotovostním režimu), aniž by ho to mohlo poškodit. Pohybováním mám na mysli jeho vytažení ze "stolku pod televizi" a následné položení na stojan pro notebook (ne žádné prudké pohyby sem a tam). Tento úkon provádím proto, aby se zbytečně PS3 nepřehříval uvnitř stolku. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Nevidím v tom problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlapinou Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Děkuju za odpověď. Potřeboval jsem znát názor zkušeného uživatele PS3, mám ji totiž nově a seznamuji se s ní. Trochu mě zmátlo, že vypnutí (přes tlačítko vepředu, ovladač nebo menu) = pohotovostní režim. Nevím, do jaké míry PS3 v tomto pohotovostní režimu pracuje např. s HDD či jinými komponenty, a proto jsem si nebyl jistý, jestli s ním mohu hýbat a přitom ničemu neublížit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Vypnutím se konzole, vypne, nehledal bych v tom vědu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.