jamail Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Zdravím, pouštím se do stavby PC a potřebuju vědět jestli k tomu nutně potřebuju antistatický náramek.. popřípadě kde se dá koupit nebo jestli je nějaká náhrada, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 je to na tebe....ked mas v byte sucho a citis nejake staticke vyboje, tak naramok pouzijes. Ja ked som skladal PC v maji (kveten), tak som ziadny antistaticky naramok nepouzil. A kde ho kupis? Nic tazke napisat do googla "antistaticky naramek"...iste najdes aj obchody, kde ho mozes kupit, napr. aj v alze maju ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barthezz Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 staci se vybit o topeni a skladat to na povrchu kterej nenabiji, popr. odkladat veci jako ramky atd. na antistatickej obal kterej bejva u vetsiny hardware veci, kazdopadne ja mel u CASE antistatickej naramek zadarmo, a jinak mam http://www.gme.cz/antistaticke-ochrany/antistaticka-podlozka-se-zemnicim-paskem-pro-skit-8pk-as07-1-p739-003/ do prace, kvuli ruznejm vyhlaskam a pojsiteni polozim veci na to, uzemnim se o kostru nebo o zem v zasuvceale za cely ty roky se me nestalo ze by me v serverovne nebo kdekoliv jinde neco probilo, a ani neznam cloveka co by znal cloveka :D kterymu by se to nekdy stalo...nebo o tom jenom slysel, je to podobnej pripad jako zakaz mobilu na benzince...stat se to muze, ale jednou z milionu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuvikPlayCz Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Já osobně sem ho při stavbě PC nepoužil ani jednou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Jo to potřebuješ tak nutně, jako číst licenční smlouvy při instalování nelegálních programů. Mám už postaveno hodně počítačů a vživotě jsem to nikdy nepoužil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Taky jsem to v životě nepoužil a všechny PC šlapali jak koně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Zdravím, pouštím se do stavby PC a potřebuju vědět jestli k tomu nutně potřebuju antistatický náramek.. popřípadě kde se dá koupit nebo jestli je nějaká náhrada, díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.