Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash na Xbox Kinect - problémy?


Underbeat1468627964

Otázka

Ahojte všihni. Uplynuly asi 3 roky od toho kdy jsem prodal svůj starý flashnutý xbox Elite 120 GB. Nyní jsme se s přítelkyní rozhodli že si koupíme novější xbox kinect. Problém je v tom, že nevím jaký xbox koupit aby šel flashnout. Moc se v těch verzích po 3 letech nevyznám. Jdou flashnout všechny? Někde jsem četl že 1 mechanika flashnout nejde. Jak tomu ale při nákupu předejít? A jinak ty novější xboxy už se neprodávaj s hdd, jen s flash pamětí? Děkuju Vám moc, nechci kupovat zajíce v pytli.

Upraveno uživatelem Underbeat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zdravím jestli můžu poradit je to o štěstí jaký xbox koupíš můžeš ale také nemusíš narazit na neflashnutelnou mechaniku. Já osobně sem kupoval během tohoto půl roku 2xboxy a oba měli v sobě flashnutelnou mechaniku. Řek bych že sem ani neprohloupil koupil sem oba xboxy za rozumnou cenu i s kinectem a 250gb HDD za cca 7500,- myslím že pořád ještě je ten internetový obchod takhle levný kdyžtak mrkni mám pocit že to byl obchod http://herni-svet.cz já osobně sem ale místo flashe upřednostnil RGH je to lepší a už nemusíš dokupovat DVD a kdejaké hovadiny. S RGH jsem nadmíru spokojen a nemusím řešit žádné verze her nic ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Děkuju moc za přesné info. No ono stejně když koupím novej, tak čert bude vědět co je v tom za mechaniku. Leda že by mi na prodejně dovolili xbox trošku rozdělat, což asi možné nebude :D Ještě jednou díky :)

Počítej od data výroby cca 8/2011 (vzadu na štítku MFR DATE) jsou tam zatím neflashutelné kousky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu