capis Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 zdravím pánové, mám tu problém ohledně hry dead island, mám ji originál, dneska sem jí dostal od přítelkyně ale mám flashované xko a hru nejde zpustit,chce to po mě udpate, nevíte někde jak mi pomoct? dash mám 2.0.12611.0... díky předem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 capis Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 jak to udělám ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 capis Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 diky :).. potřebuju s tím fakt trochu píchnout O.o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 capis Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 počkám :D.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 capis Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 mám fata a myslím že to je arcade ale nejsem si jistej O.o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 capis Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 (upraveno) no jasný , hele a nevíš na jakým by mi měl frčet ten dead island? a jak vůbec poznám ten dash co potřebuju ? :D a když dám aktualizovat z toho herního disku co mám ,smaže mi to flash ?.. Upraveno Prosinec 28, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 capis Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 (upraveno) teď to nechápu, origo mám hru, xko mám flashnutý ale četl jsem tu někde že dead island jede jen na 1.9 flash a nevím jak si přeflashuju xko a jakej mám vůbec flash nebo jak to aspoň poznám a jestli teď dám updatej z toho disku jestli mi půjde aspoň to Upraveno Prosinec 28, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 (upraveno) origo mám hru, xko mám flashnutý ale četl jsem tu někde že dead island jede jen na 1.9 flash a nevím jak si přeflashuju xko a jakej mám vůbec flash nebo jak to aspoň poznám Pleteš víc věci dohromady. 1.9 Flash je nutný na spuštění pirajdy Dead Islandu. Originálu je to jedno, ten se spustí vždy. Ovšem, ty potřebuješ updatnout Dashboard, a podle toho, co máš, o flash opravdu přijdeš. Pokud updatuješ na nejnovější Dash, výsledek bude: originál spustit půjde, pirajdy už ne, a Xbox bude označený, což může vyústit v ban (ale nemusí, záleží na Microsoftu). Ideální řešení by bylo odnést Xbox někomu, kdo se v tom vyzná a ví, jak updatnou flash i Dash, aniž by došlo ke flagu. Inzeráty, kdo to provádí, najdeš na fóru. A nepište prosím víc příspěvků po sobě, použijte edit. To platí pro oba. Upraveno Prosinec 28, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
capis
zdravím pánové, mám tu problém ohledně hry dead island, mám ji originál, dneska sem jí dostal od přítelkyně ale mám flashované xko a hru nejde zpustit,chce to po mě udpate, nevíte někde jak mi pomoct? dash mám 2.0.12611.0... díky předem za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.