Pino Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 :bash:mam fw 2,82 a nikde jsem nenasel jak tam nakopnu cfw.. sem lama prosim pomozte mi diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 jedine gta lcs s verzi UP 2.00 nebo lumines nebo pandora jinak to nejde.. kdyz uz tak napis do zacazecniku a nezakladej novej topic.. presunout do archivu..:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 napis tekkenovi, ten je myslim kousek od Liberce.. - Semily ;) takze byste se mozna mohli dohodnout a mohl by ti pomoci ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pino Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 TO anonymous_ a ty bys mi s tim nepomohl? jsem v praglu na intru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 TO anonymous_ a ty bys mi s tim nepomohl? jsem v praglu na intru klidne, napis mi PM ;) ja jen nevedel ze jsi z Praglu ;) myslel jsem ze ti napisu, ze bych ti pomohl a ze by jsi napsal ze jsi prave z Liberce, jak to mas napsane v profilu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pino
:bash:mam fw 2,82 a nikde jsem nenasel jak tam nakopnu cfw.. sem lama prosim pomozte mi diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts