kerbik Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Zdarec, jsou tu nějací pařani z okolí Brna? :) Hraju zrovna Monster Hunter Freedom United a určo by to bylo lepší zapařit ve více lidech :) tak kdybyjste někdo chtěli tak dejte vědět :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Přejdi na Ps Vitu a zahrajeeem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerbik Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Vitu mám ;) na ní to hraju! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 LoL :D Tak vidíš :D Kup si All star battle Royale nebo Little Big planet a můžeme zahrát ( Samozřejmě myslím na PS Vitu ne na psp :D).. Kolik ti je a z jaké části Brna jsi ? není třeba přesná adresa :D jen část Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerbik Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 nad battle royal jsem přemýšlel .... uvidíme třebas v Lednu koupím :) Jinak je mi 24 a bydlím Brno - Střed (Pekařská) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 (upraveno) mmm 10 let rozdíl .. super :D /edit: je mi 14 ne 34 .. Což z toho 10 let rozdíl může vypovídat :D /edit 2: Jestli máš PS3 tak kup PS3 verzi All star battle royal, protože ji dostaneš zdarma na Vitu .. já si ji koupil na vitu a další den jsem dostal PS3 :D tákže je to v .... Upraveno Prosinec 30, 2012 uživatelem Vasilko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 proc pises psp komunita kdyz hledas PSV ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerbik Odesláno Leden 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 proc pises psp komunita kdyz hledas PSV ? :roll: Protože mě víc baví PSP hry a když máš Vitu tak můžeš hrát i s PSPčkařema ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.