buran_z_vesnice Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Pořídili jsme domů xbox a měli jsme k němu hru Dance central 2, že si mám stáhnout, když jsem odtrhával folii abych se dostal ke kódu tak se mi povedlo utrhnout 2 písmena a ted mi chybí uz 25ti místného kodu abych si ji mohl stáhnout. jde s tím něco udělat? Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Pořídili jsme domů xbox a měli jsme k němu hru Dance central 2, že si mám stáhnout, když jsem odtrhával folii abych se dostal ke kódu tak se mi povedlo utrhnout 2 písmena a ted mi chybí uz 25ti místného kodu abych si ji mohl stáhnout. jde s tím něco udělat? Děkuji za rady zavolej na podporu, mne špatně vytiskli kód k hře Splinter Cell a zavolal jsem na podporu a zachvilku mi volal nějakej pán a řekl mi kompletní kód ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.