Sabii Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Ahoj všichni pskáři :) moc prosím o vyplnění mého dotazníku k bakalářské práci. Moc mi pomůže, když dotazník rozkliknete a vyplníte, nezabere to víc jak pět minut a já vám budu velmi vděčná :) Děkuji všem! http://login.oursurvey.biz/7131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dz61 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Máš to tam:). Jsem zvědavý co Ti z toho vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Taky taky...výsledky tu můžu někdy koncem února hodit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 to by bylo dobry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Ahoj na to jsem taky zvědavý jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Máš to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Taky jsem ti ho vyplnil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Mas to odoslane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Leden 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Děkuji, určitě mi to pomůže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 taky dodáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 tož jsem zvědav na výsledky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 máš to tam i odemě :) sem zvědavej na výsledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jinsan Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Máš to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Super, děkuji moc :) výsledky mě zajímají taky a určitě je sem postnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.