Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Silent Hill: Origins - Minirecenze

xDante1986

Recommended Posts

Tak konečně jsem se dočkal....je to tu plný očekávání spouštím Silent Hill: Origins a už od začátku mě dostává atmosférická hudba, přesně jak tomu je u SH zvykem. Zhasl jsem světla, nasadil sluchátka a zapínám hru....už po pár krocích tuším že je na co se těšit. Silent Hill Origins se odehrává před příběhem Harryho masona a město je stejné tedy alespoň v částech, které jsou společné pro oba díly a příběh jako takový objasňuje i některé události z SH1, například to co se stalo malé Alesse Gillespie a setkáte se tu s její nyní ještě mladou matkou Dahliou. Hra má opět neuvěřitelnou atmosféru a dokáže vás vtáhnout do hry neuvěřitelným způsobem. Graficky asi nejpovedenější psp hra, kterou jsem viděl....při rozběhu psp by to asi nikdo nečekal....ale stalo se. Ovládání je super nemůžu si stěžovat, jediným rozdílem je trošku odlišné využití analogu, ale na to jsem si zvykl velice rychle a s ovládáním ani kamerou prozatím nebyl sebemenší problém. Pro silent hill fanoušky je to nutnost, pro ty kteří se bojí, raději si pořiďte něco jiného a pro všechny ostatní....alespoň to vyzkoušejte, hra mě opravdu nadchla a prozatím jsem nenašel asi žádné mínus...myslím že nebudu přehánět....když řeknu že je spolu s manhuntem 2 a syphon filterem: logan´s shadow horkým adeptem na hru roku....u mě tento souboj jednoznačně vyhrál, celkové hodnocení: 96%+

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jakt o myslíš běhat, pro běh použij tlačítko čtvereček a postava běhá po chvíli se unaví a běhá pomaleji do chvíle než nabere síly

Dekuji :)

Jinak tahle hra me ze zacatku nechytala (ta cesta do mesta a horici barak) avsak kdyz jsem se dostal do nemocnice...a potkal prvni sestricku :)....tak to teprve azcalo steny uplne od krve...uvidime tipuji ze me to hodne chytne...zatim 8.5/10... ;)

Promin jestli to to vadi ve sve recenzi ;)

Odkaz ke komentáři

no tak ja som to dnes skusil a poviem vam toto nesu hry pre mna :D este ako tak som to vydrzal ale jak som sa dotkol toho zrkadla a presiel tam do toho krvaveho ajajaaaaaaaaaaaaj :D 2 prisery som zabil a dalej soms a neodvazil jak tam bola tma :D toto proste nesu hry pre mna radsej zostanem u SIMS a zavodnych hier a ked striahnem SIMPSONOVCOV tak idem hrat tych :D horrory nesu pre mna proste

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu