xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Tak konečně jsem se dočkal....je to tu plný očekávání spouštím Silent Hill: Origins a už od začátku mě dostává atmosférická hudba, přesně jak tomu je u SH zvykem. Zhasl jsem světla, nasadil sluchátka a zapínám hru....už po pár krocích tuším že je na co se těšit. Silent Hill Origins se odehrává před příběhem Harryho masona a město je stejné tedy alespoň v částech, které jsou společné pro oba díly a příběh jako takový objasňuje i některé události z SH1, například to co se stalo malé Alesse Gillespie a setkáte se tu s její nyní ještě mladou matkou Dahliou. Hra má opět neuvěřitelnou atmosféru a dokáže vás vtáhnout do hry neuvěřitelným způsobem. Graficky asi nejpovedenější psp hra, kterou jsem viděl....při rozběhu psp by to asi nikdo nečekal....ale stalo se. Ovládání je super nemůžu si stěžovat, jediným rozdílem je trošku odlišné využití analogu, ale na to jsem si zvykl velice rychle a s ovládáním ani kamerou prozatím nebyl sebemenší problém. Pro silent hill fanoušky je to nutnost, pro ty kteří se bojí, raději si pořiďte něco jiného a pro všechny ostatní....alespoň to vyzkoušejte, hra mě opravdu nadchla a prozatím jsem nenašel asi žádné mínus...myslím že nebudu přehánět....když řeknu že je spolu s manhuntem 2 a syphon filterem: logan´s shadow horkým adeptem na hru roku....u mě tento souboj jednoznačně vyhrál, celkové hodnocení: 96%+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 :) me vadi ze asi nemuze behat (POHYB ANALOGEM JE POMALY) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 jakt o myslíš běhat, pro běh použij tlačítko čtvereček a postava běhá po chvíli se unaví a běhá pomaleji do chvíle než nabere síly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Jojo, s tim ctvereckem sem to taky nevedel, je to nejvic husta pecka...du hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 jakt o myslíš běhat, pro běh použij tlačítko čtvereček a postava běhá po chvíli se unaví a běhá pomaleji do chvíle než nabere síly Dekuji :) Jinak tahle hra me ze zacatku nechytala (ta cesta do mesta a horici barak) avsak kdyz jsem se dostal do nemocnice...a potkal prvni sestricku :)....tak to teprve azcalo steny uplne od krve...uvidime tipuji ze me to hodne chytne...zatim 8.5/10... ;) Promin jestli to to vadi ve sve recenzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 ne nevidím důvod, názor je vždy zčásti osobitý a já už jsem v sanatoriu a hra mě zatím nadchla....hlavně systém iluzorního světa a skutečného pomocí zrcadel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Diky za minirecenzi a uz se nemohu dockat az mi prijde PSP a ja tuhle hru zapnu jako prvni!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 no už se měl několik v x360 a lidem se líbí tak zřejmě budu pokračovat, už jsem celkem daleko a chci to na foru dohrát jako první ještě jsem nějak nespal dnes :) pak asi udělám komplet průvodce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 muzete mi nekdo rict kod k tomu boxu se srdcem...skousim ruzny kombinace 13 19 23 jak bylo na zdech ale nic nefunguje...nebo kde najdu ten kod??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 kod znám :) jsem už krapec dál :) ale budu dělat průvodce zítra možná ještě dnes jestli to dohraju, tak buď si počkej nebo si polámej hlavičku není to moc těžké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 jeeeee...tak mi aspon trochu porad neee :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 jsi hodně blízko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 "Age before beauty" ;) z tych cisel si poskladaj ciselnu kombinaciu pomocou tohto hesla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 pro ty co neumí anglicky....věk upřednostněn před krásou......snad chápete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 dneska si to stáhnu a začnu pařit, ale nejdříf dopařim manhunta !!! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamca Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Musíš ty čísla seřadit od nejstarších... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamca Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Ale mám jinej problém hned o kousek dál. Skládám ty orgány do toho těla a nemůžu najít Plíce... Za pomoc budu vděčný..... A co s tou kamenou maskou na těch dveřích???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 ^^ :) Keby si vsetko pobehal 2x (raz zo "zrkadlovym" efektom a druhy krat normalne) hned by si vsetko potrebne nasiel... nemocnica je to najhlasie... teste sa na 3 poschodove sanatorium v ktorom to uz je masaker... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamca Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 A nevíš kde to přesně najít??? Už jsem to proběhl nejmín 5 krát a pořád nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 no tak ja som to dnes skusil a poviem vam toto nesu hry pre mna :D este ako tak som to vydrzal ale jak som sa dotkol toho zrkadla a presiel tam do toho krvaveho ajajaaaaaaaaaaaaj :D 2 prisery som zabil a dalej soms a neodvazil jak tam bola tma :D toto proste nesu hry pre mna radsej zostanem u SIMS a zavodnych hier a ked striahnem SIMPSONOVCOV tak idem hrat tych :D horrory nesu pre mna proste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubanec Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Me by taky zajimalo ty ciselne kody ja nikde nic nevidim a navic ta vase napoveda mi byla k nicemu nebyla no:D tak dekuji za kladnou odpoved pac bych rad hral dal:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 koukni se po rentgenovém snímku, dveřích na záchodě a krvavém nápisu na stěně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubanec Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Hele ja se fakt omlouvam ale bud sem slepej nebo de*il :D za 1. jsem nenasel rentgen za 2.jsem nenasel zachod a za 3.jsem nenasel zadnej flek co by pripominal nejaky cislo uz tu chodim asi pul hodiny porad dokola...Snad brzo udelas ten navod :P diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Tipy a diskusia k hre nema byt tu ale v prislusom topicu o hre... hladajte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Ty, asi sem blbej, ale kde se dá ze začátku uložit hra ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.