.Den Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Je tu dalsi barvicka =) http://www.gamespot.com/news/6182424.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;4 Potvrzeni pro Evropu zatim neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 tak jestli to tu bude prodám white fat a jdu do wonderfull red slim and lite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Tohle nechapu, jak se muzou tyhle super barvy prodavat jen v Japonsku a USA.....a na Evropu serou viz. me vyhlidle PSP slim white :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Tohle nechapu, jak se muzou tyhle super barvy prodavat jen v Japonsku a USA.....a na Evropu serou viz. me vyhlidle PSP slim white :( jn poěkná barvička, mě se víc líbí ta světle modrounká na \Slimu, do toho pudu !:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 klasicka cerna je nejlepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Mě se ta red fakt líbí, ale asi si myslím, že by to dost u her, či filmů rušilo mít kolem displeje červený kryt. Nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 no tahle red mi přijde taková divná,to se mi víc líbila ta modrá co tu byla :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Tohle nechapu, jak se muzou tyhle super barvy prodavat jen v Japonsku a USA.....a na Evropu serou viz. me vyhlidle PSP slim white :(Tak neni problem koupit treba z Japonska, cena navic bude porad snad i nizsi nez tady.Treba http://www.play-asia.com/paOS-13-71-9e-49-en-70-24k5.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Tak zrovna z play-asia psp neposílají k nám. Takže tudy cesta nevede.. jedině asi ebay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 No dobre, blby priklad, otevrel jsem prvni obchod, na ktery jsem si vzpomnel. ;) Ale jine obchody posilaji. Treba Tekken by mohl poradit nejaky. S ebay zkusenosti nemam, ale je to samozrejme take moznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.