Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Multiplayer jede jen u některých her

wesley111

Otázka

Zdravím.

Mám tu problém, asi před týdnem jsem hrál Team Fortress 2, laglo se mi, tak sem ho vypnul, ale když jsem ho chtěl znovu zapnout, tak jsem neměl spojení se serverem. Říkal sem si, že to bude dočasné, takže sem zapl další hry, ale zjistil sem že mi taky nejdou.

Nejdou mi hry jako LoL, Dota 2, GTA SA:MP, všechny COD mp atd.

Ale jede mi Metin2, Aion, MInecraft,skype. Vůbec nevím co s tím může být, ve Firewallu je všechno povolené, antivirem jsem už počítač x-krát pročesával a nic...:cry: Prosím o pomoc. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jj zkusil bych nat a portforwarding v routeru, popr. zkusit restartovat router, napojit pc primo kabelem do modemu (pokud mas treba UPC), nebo jak pises muzes mit neco spatne u dodavatele, nebo spis nekde na ''ceste'', pamatuju si asi pred 6ti rokama nesel asi mesic WoW pro UPC...kvuli nejakymu failu v nemecku na pateri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu