Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ac3 dlc

Recommended Posts

Dobrý večer chtěl bych se zeptat stáhl jesm si dlc na AC 3 na xbox360iso ale hru mam převedenou přes Xbox image browser a hru mam v české verzi tak nevim jestli mi to bude fungovat jinak pokud to budu převedeno v GOD tak by to fungovat mělo když dám soubor tam jak je tam červeně zdůrazněno viz.Hdd:\Content\0000000000000000\555308AE\00000002\) mam pravdu?

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mělo by stačit nakopírován kamkoliv ke hrám tu složku : 555308AE ono by si to mělo pak najít samo i když je hra rozbalená jinak než v GOD programu. Mám hry převedené v XBOX360 ISO Extract a dlc je formát GOD tedy složka s 8smy znaky a stačí mi to nakopčit ke hrám a dlc jede normálně.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Ahoj, nevim jak jiný DLC ale teď sem řešil tyranny of king washington a začlo to chodit až když sem to dal do tý složky 00000002 jak je uvedená v prvním postu,musel jsem si ji tam vytvořit. Žádný HEX editování není potřeba. Mám RGH a hru mám taky extrahovanou přes xbox image browser, jinak tu složku 555něco jsem si taky musel vytvořit i když u ostatních her se vytvořila sama např. forza4, forza horizon atd.

Upraveno uživatelem gamescita
Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Teď jsem stáhnul obě DLC + Season Pass, TU 6 dal do složky Hdd:\Content\0000000000000000\555308AE\000B0000\, ale stejně mi to píše, že je potřeba stáhnout TU, aby to fungovalo. Neví někdo, co s tim? Jinak DLC mam rozbalená už od uploadera (formát s koncovkou xex bych si tipnul).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu