*Madridista* Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 Mám Samsung Galaxy Ace - Nefungovaly mi tlačítka, tak jsem ho restartoval (vytáhl baterku a znova zapl) teď se jen zapíná logo Vodafone a SAMSUNG! Zkoušel jsem už i v recovery menu dát "Obnovit tovární data" ale furt to nepomáhá :cry: Prosím pomoc. Dík Citovat
0 SSuk Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 Máš udělaný root nebo ne? Máš tam nějakou jinou ROMku nebo tu základní? Citovat
0 *Madridista* Odesláno Leden 1, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 1, 2013 O rom nic nevím, žádnou jsem tam nedával a root už nemám před měsícem jse měl. Při RESTARTOVÁNÍ SYSTÉMU v recovery to píše něco jako "E:/ Cant load mount" nebo tak něco :S Citovat
0 radek1993 Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2013 nahrej pres odin originalni fimware a mas klid Citovat
0 *Madridista* Odesláno Leden 1, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 1, 2013 přes co? .......... ? dík Citovat
0 radek1993 Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2013 tvl nauc se hledat na google kdyz tam napises odin tak ti to najde tolik navodu a vseho ze se z toho poseres nechces abych ktobe prijel a prehral ti to jeste? clovek ti da radu a ty chces aby ti to jeste hledal a napsal krok po kroku co mas mackat a tak dale vid ? Citovat
0 *Madridista* Odesláno Leden 1, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 1, 2013 nj dík :) .......... Citovat
Otázka
*Madridista*
Mám Samsung Galaxy Ace - Nefungovaly mi tlačítka, tak jsem ho restartoval (vytáhl baterku a znova zapl) teď se jen zapíná logo Vodafone a SAMSUNG!
Zkoušel jsem už i v recovery menu dát "Obnovit tovární data" ale furt to nepomáhá :cry: Prosím pomoc. Dík
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.