NitroXidouS Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Aloha, chcel by som sa opýtať, na PSP je ten strieborný pásik ktorý ide po boku .. je na ňom tlačítko na zapnutie / vypnutie .. no proste mal som PSP na USB kábli a stiahol som ho na zem .. dole pod tlačítkom HOME sa mi kus toho strieborného lemovacieho pásiku vydul, nie že by to dáko ovplyvňovalo funkčnosť PSP ale proste mi to tam esteticky nesedí :D, neviete či sa to dá opraviť ? Prípadne že by mi niekto poslal link kde by sa to dalo kúpiť na nete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel-G Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 zkus to zde http://www.playcentrum.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NitroXidouS Odesláno Leden 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 No tam som to nenašiel :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.