Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

aktivace windows xp sp2

kdyr

Otázka

čau mam takovej problém, bratr si komplet zasekal starej komp tak jsem ho celej zformátoval a nahrál znovu windows xp cz sp2. Z origo CD, ale problém je v tom že ten štítek s licencí je uplně ošoupanej takže ho nemůžu aktivovat. Dá se ta aktivace při dokončování instalace systému windows nějak obejít nebo jestli mi poradíte co stím. Mě se ta aktivace nedaří nějak obejít aby mě to pustilo alspon do windowsu a tam bych to nějak cracknul. Dík moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no ale já se nedostanu ani do windowsu chce to ten key při instalaci windowsu. Musím se přiznat že xp instaluju poprvý v životě. Nejdřív byla nějaká instalace v dosu (formát hdd a kopírování nějakých souborů) a potom se to restartovalo a začalo to nabíhat jako normální windows xp a pak tam zkočila tabulka kde bylo už v grafickém rozhrání instalace systému a pak tam zkočila tabulka výběru času, klávesnice a jazyka. dále jméno vlastníka a společnosti a pak právě ona aktivace windows xp (opište kod z aktivačního štítku) A i když sem vyzkoušel už asi 100000 klíčů z internetu tak to pořád nejde. Zkoušel jsem jak pro sp2 tak i pro sp3 a pořád nejde.

EDIT: Tak už jsem nějakej našel takže už pohoda a dík moc alspon za snahu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu