Flack Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Ahoj, mám takovy problem. mam novy externi hdd (vlastni napajeni, 2tb) k xboxu s RGH a proste mi to necte hdd. Projede skin, tvari se to, ze to je ok, ale proste hry v seznamu nenajdu. Mam jeste dva exteraky - jeden jede a druhy nejede taky (500gb a 160gb). Nevite co s tim, aby se to rozbehlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 jak jsou naformatovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Leden 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 FAT32 ;) scan na 4, zkoušela jsem i více - dole pak běží všechny názvy her, co jsou na HDD, ale v seznamu je pak prostě nevidím - vidím jen hry na interním ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.