Jinsan Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Čau, je tu někdo kdo hraje Singstar? Můžete mi doporučit mikrofon a jak to celkově funguje ta hra? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srato Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 já sice Singstar nehraju, ale jelikož se chystám tam děkuji za tohle téma a těším se na odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Taky se pripojuji k radam jaky mikrofon atd. Hru jsem stahnul PSN dostal jsem kod na mail tak me to zajima :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Hoj zpěváci,ja singsrtar hraju teda bez mikrofonu,zpívám přes PS3 sluchátka 7.1. Vlastním asi 8 songů,co šli stáhnou zdarma.Stará ze mně doma šílí,prostě Hvězdná pěchota,ale já si to užívám. :-) Uvažuju že koupím toto: http://www.esenzace.cz/ps3-singstar-party-pack-2-s-mikrofony-esen29258 Je to dobrá cena,balení obsahuje 2 bezdrátový mikrofony plus voucher na stažení 10 songů zdarma. Nemá někdo nějakéj BD Singstar,třebaz i na výměnu za něco odemě?? http://console-forum.net/tema/131409-vymena-enslaved-just-cause-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 Je tu naka Superstar?!!!!:wohow: da se singstar hrat i pres internet?? Neco ve smyslu duel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 tak včera jsem si zakoupil ten zmiňovaný set 2 bezdrát mikráků.Je to bomba,dlouho jsem se takkhle nepobavil :-D Myslím že přes net to hrát nejde,ještě jsem to teda pořádně nezkoumal,ale četl jsem že se dají akorát nahrávat videa a ty pak uploudovat na net... Multák bude asi jenom u tebe doma se starou nebo s kamošem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 jsou tam i písně cz nebo jen cizojazyčný ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 pouze cizojazyčný,aspoň si procvičíš cizí jazyk :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.