Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 super slim 12Gb

SalvatorPRO

Otázka

Ahoy všem, uvažuji o koupi své první konzole rozhodl jsem se, že koupim PS3, ale protože teď mám málo financí chtěl bych se zeptat jestli by mě stačila verze PS3 12gb na to abych si zahrál ze začátku třeba jen gran turismo nebo uncharted? Časem až bych měl víc her, tak bych samozřejmě dokoupil harddisk. Jde mi jen o to jestli je vůbec ta 12gb verze použitelná aspoň na jednu hru (jde mi hlavně o Gran turismo 5 jinak na hry mám zatím PC) vzhledem k tomu, že je potřeba málá instalace na HDD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Tak to je hloupost. I diskové hry se mohou instalovat, záleží na hře. Některé povinně, některé volitelně a ano, některé i vůbec.

Ano vím že v rámci urychlení načítání se dají i hry nainstalovat proto se ptám jestli mě konzole s 12gb hdd postačí na hraní gran turismo 5. Vlastně kupuju PS3 jen kvůli exkluzivitám.

Odkaz ke komentáři

• 0
proto se ptám jestli mě konzole s 12gb hdd postačí na hraní gran turismo 5.

GT5 má povinnou i nepovinnou část instalace. Povinná má hodně málo, to stačit bude. Nepovinná má ovšem hodně, u mě má kompletní instalace GT5 8913 MB ( a to nemám žádná DLC). Zde by 12 GB stačit nemusel, záleží na tom, kolik bere přesně systém.

Do budoucna bych určitě aspoň nějaký malý HDD přikoupil.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu